Recentste nieuwsberichten en artikels
Nieuws🕘 14 Okt 2017
Het pret- en avonturenpark Fort Fun Abenteuerland, gelegen nabij Winterberg in Duitsland, heropent vandaag de alpine coaster Trapper Slider nadat er vorige week zaterdag een 12-jarige jongen ernstig gewond raakte aan zijn onderbeen en voet.
Nieuws🕘 13 Okt 2017
Beertje Paddington, het bekende literatuurpersonage uit het Verenigd Koninkrijk, krijgt een nieuwe thuis in Europa-Park. Dat werd onlangs bevestigd tijdens het Europees Branding Evenement.
Nieuws🕘 11 Okt 2017
In de Amerikaanse staat California woeden er al enkele dagen verschillende, grote en erg destructieve bosbranden. Een van de branden bevindt zich in de heuvels van Anaheim, op ongeveer 16km van het Disney resort.
Nieuws🕘 11 Okt 2017
De Olmense Zoo heeft vandaag per direct de deuren moeten sluiten op bevel van Vlaams minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts. Hij trekt de vergunning van de dierentuin in omdat het park al jarenlang de regels aan haar laars lapt.
Nieuws🕘 4 Okt 2017
Een defecte attractie is niet alleen voor fans, maar voor alle pretparkbezoekers een grote teleurstelling teleurstellend. Zeker wanneer het net je favoriet is, of wanneer het verschillende zijn.
Nieuws🕘 4 Okt 2017
Energylandia, het inmiddels zeer bekende pretpark in Polen, heeft weer opmerkelijke plannen bekend gemaakt.
Nieuws🕘 2 Okt 2017
Er komt dan toch geen Plopsaqua in Deurne, dat is vandaag officieel bekend geraakt. De Plopsa-group had zeer concrete plannen om er een recreatiezwembad te bouwen, maar de stad heeft het voorstel dan toch verworpen.
Nieuws🕘 28 Sep 2017
Karls Erlebnis Dorf (lettterlijk Karl's Belevenis Dorp) in Elstal, Duitsland bouwt een tube coaster van ABC rides. De nieuwe achtbaan genaamd "K2" zal begin 2018 zal openen! Het wordt de eerste achtbaan van het kleine Duitse parkje.
Nieuws🕘 27 Sep 2017
Fort Fun wordt naar jaarlijkse gewoonte in oktober herdoopt tot Fort Fear, dit keer met een nieuw verhaal. Op 21, 28, 29, 30 en 31 oktober stelt het park met 'Misty Ville Horror Stories - Chapter 1' een volledig nieuw verhaal voor als achtergrond bij hun halloween-event.
Artikel🕘 26 Sep 2017
Vandaag werd al heel wat uit de doeken gedaan over de toekomstige attracties van Walibi Belgium en we hebben nog meer! Deze keer gaat het over de interactieve dark ride die in de lente van 2019 zal openen in het Ali Baba gedeelte van het park.
Nieuws🕘 26 Sep 2017
De lay-out van de Megacoaster van Walibi Belgium in 2021 die Pretparken.
Nieuws🕘 26 Sep 2017
Vandaag maakte Toverland alle info rondom hun grootse investering voor 2018 bekend. 'Fēnix' wordt de naam van de B&M Wingcoaster, en zal met een hoogte van 40 meter hoger zijn dan Troy. De achtbaan krijgt ook 3 inversies.
Pretparkdeals

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.